fbpx
Menü Bezárás

Miért mi?

Kereskedelemben és értékesítésben, valamint cég managemant-ben csaknem 20 éve dolgozunk együtt. Ez alatt az idő alatt nagyon sok cég/vállalkozás problémáira találtuk meg a megoldást belsős munkatársként és külsős tanácsadóként is. 

Célunk egy hatékony együttműködés, ahol a rövidtávú siker helyett ,hosszútávú stabilitás kialakításának köszönhetően, a cég dolgozói, pozíciótól függetlenül meg tudja valósítani önmagát, értékeket teremt ami  a cég számára nyereségnövekedéssel jár.

Hiszen egy csapatban, a kölcsönös együttműködés jelenti a BIZTOS sikert.

 

Mit nyújtunk?

Főbb tevékenységi köreink:

Vezetői tanácsadás

Kommunikációs tréning

Kereskedelmi képzések

Vállalati kommunikáció kiépítése és működtetése

Értékesítési tréningek

Csoport Coaching

Motiváció felkeltése és fenntartása

Hatékonyságnövelés a gyártásban és a kereskedelemben

Konfliktus kezelés

Minden ügyfelünknek testreszabott megoldást nyújtunk céljai elérése érdekében.

A programok megtartása előtt személyes konzultáció keretében egyeztetjük az ügyfél igényeit, céljait és a tanfolyam metodikáját.  Az egyeztetést követően „cégre” szabottan dolgozzuk ki az adott programot.

Az eddigi visszajelzések alapján  „kitaposott ösvényt” kínálunk az üzleti partnereinknek.

Bízunk benne, hogy mihamarabb a sikeres ügyfeleink között üdvözölhetjük Önt is.

További információkkal és árajánlattal kapcsolatosan keressen minket bizalommal.

Kiss László

Pályafutásomat 2002-ben kezdtem egy multinacionális cégnél, ahol a folyamatos problémák kezelése és megoldásának a koordinálása volt a feladatom.
2004-től 2016-ig az FMCG területén dolgoztam. Kezdetben értékesítőként dolgoztam 3 évet. A folyamatos tanulás és fejlődés meghozta a gyümölcsét, 2007-től a kereskedelem és cégvezetős különböző szintjein tevékenykedtem belsős, valamint külsős munkatársként.
Feladataim között szerepelt a kollégák támogatása, oktatása is.
2015-től folyamatos önismereti oktatói képzések, ThetaHealing, coaching és tréneri tanulmányok elvégzése után kizárólag egyéni és csoportos képzésekkel foglalkozom magánszemélyek és cégek számára.
Az elmúlt években több mint 150 tanfolyam és több mint 1500 egyéni konzultáció után..... De ezek "csak" számok.
Szándékom, hogy minél több embert és vállalkozást segíthessek az útjukon a siker elérésében.
Hiszek a közös munka erejében, és a kölcsönön fejlődés Sikerében!

Szelindi Miklós

Kereskedelmi pályafutásomat 1986-ban kezdtem, mint üzletkötő. 1988-ban már kereskedelmi igazgatóként dolgoztam ugyanannál a cégnél.
Azóta is vezetőként dolgozom, specializálódva az FMCG-re.
1998-tól 2012-ig tartó kereskedelmi munkámmal széleskörű tapasztalatokat szereztem termelési- kereskedelmi- és ügyvezető igazgatóként . 2012-ben arra az elhatározásra jutottam, hogy a sikeres munkám tapasztalatait tovább adom a fejlődni vágyóknak, annak érdekében, hogy a nehézségek helyett a hatékonyság, sikeresség és az üzleti növekedés jellemezze a munkájukat. Ezek a tapasztalatok, és a munkám mellett való folyamatos tanulás alapozza meg a tanácsadói/tréneri munkám sikerességét. Vezetői tanácsadói és tréneri tevékenységemet 2012-ben kezdtem, azóta ezt a tevékenységet tekintem hivatásomnak.