fbpx
Események betöltése

« All Események

ThetaHealing® Te és a Teremtő Tanfolyam Budapest

augusztus 22 *10:00.augusztus 23 *17:00

99000Ft

ThetaHealing® Fejleszd a Kapcsolataidat Te és a Teremtő Tanfolyam

Előfeltétele: ThetaHealing® Áss mélyebbre tanfolyam elvégzése
 
A Tanfolyam ideje: 2020.08.22-23
Tanfolyam díja: 130 000 Ft
Korai Befizetés esetén:
2020.08.19-ig 99 000 Ft
A Theta Healing® Fejleszd a kapcsolataidat – Te és a Teremtő tanfolyam 2018. február elején debütált először Mexikóban, mint a Theta Healing® tanfolyamok újabb gyöngyszeme. Várható a DNS4 tanfolyam elkészülése, amely elvégzésének előfeltétele lesz a Theta Healing® Fejleszd a kapcsolataidat – Te és a Teremtő szeminárium.
 
A tanfolyam nagyban hozzájárul, hogy megértsük a mindenséget körbevevő energiát, felismerjük, mikor kapcsolódunk valóban a forrásenergiához és ezáltal megtanulhassuk, hogyan éljük meg az Egységet. Dolgozunk azokon a hiedelmeinken és blokkjainkon, amelyek életünk társteremtői minőségét gátolhatják. Részletesen bemutatásra kerülnek a tudatos és a tudatalatti tagozódásaink, ezáltal egy sokkal mélyebb megértést nyerünk önmagunk megismerése terén. A jelenlegi Alap-Történelmi-Generációs-Lelki szintek további 4 alszintre osztódnak, ami nagyban segíti a bennünk kialakuló tudatalatti hitrendszerek megértését és kezelését.
 
A képzés során több új gyakorlatot is tanulunk, amelyek növelik az önmunka és a másokkal végzett konzultációk hatékonyságát. A módszer egyik fő vívmányát, az “ásás” ismeretét és alkalmazását egy egészen új és jóval rövidebb metodika mentén lesz mód elsajátítani. Ez alapján a gyökérproblémák feltérképezésének ideje a korábbiakhoz képest nagyban lecsökken. A tanfolyam segít bekalibrálni a létezés síkjainak energiamintázatait, ezáltal ösztönösen beépül a felismerésük képessége.
 
A tanfolyam elvégzésének alapfeltétele: ThetaHealing Alap, ThetaHealing Haladó, ThetaHealing Áss mélyebbre tanfolyam konzulensi képesítés megléte. A tanfolyam önállóan, a Fejleszd a kapcsolataidat I. – “Te és a Partnered” tanfolyamtól függetlenül is elvégezhető!
 

Tematika:

– A Mindenség Teremtőjének, a Forrásenergiának természete
– Kommunikáció a Teremtővel
– A világos üzenetek
– Önmunka partnerrel
– Egy új megközelítési ásási módozat
– A Szuperszámítógép-agy: a tudatos és a tudatalatti részeink tagozódásai
– Elme-újraindítási gyakorlat
– Alap-Lelki-Genetikai-Történelmi szintek és alszintjeik
– Isteni időzítés

*
*
*

Részletek

Kezdés:
augusztus 22 *10:00
Vége:
augusztus 23 *17:00
Összeg:
99000Ft
Esemény Category:

Helyszín

Kiss László – Önismereti Központ
Goroszló utca 15
Budapest, Magyarország 1186 Magyarország
+ Google Térkép
Telefon:
203125155
Honlap:
www.kisslaszlo.info
X