fbpx
Események betöltése

« All Események

ThetaHealing®Teremtés és Bőség Tanfolyam Siófok

július 31 *10:00.augusztus 1 *17:00

99000Ft

ThetaHealing®Teremtés és Bőség Tanfolyam Siófokon

Előfeltétel:
ThetaHealing ®Alap,
ThetaHealing® Haladó,
ThetaHealing®Áss mélyebbre tanfolyamok elvégzése.
A Tanfolyam időtartama: 2 nap
A Tanfolyam díja: 130 000 Ft
Korai befizetési kedvezmény 2019.07.22.-ig 99 000 Ft!
A tanfolyam tartalmazza: Hivatalos magyar nyelvű munkafüzetet, nemzetközileg elismert konzulensi oklevelet, jegyzetfüzetet
 
A tanfolyamon megtanulhatod, hogyan töröld a korlátozó gondolatokat, melyek távol tartanak teremtéseidtől. Megtanulod, hogy Te magad Teremted Meg a Valóságodat…
 
Minden, amit létrehozunk az életünkben, a kinyilatkozásainkat, gondolkodásunkat és cselekvésünket tükrözi vissza. Minden döntésünk, az általunk választott teremtések visszatükröződései. Amit gondolunk és teszünk, közvetlen hatással bír előnyös és hátrányos teremtéseinkre. Ha állandóan azt hangoztatod, hogy szegény vagy, az is leszel. Ha folyamatosan azt mondod és úgy is gondolod, hogy anyagi jólétben élsz, úgy is lesz. A lehető legfontosabb dolog hogy megtartsd a pozitív szemléletmód állapotát.
Az igazság az, hogy mi magunk teremtjük a valóságunkat, és lehetőségünk van a legjobbat létrehozni amit csak a világ kínálhat. De először is el kell döntsd, hogy mit is akarsz az életedben.
Álmodsz arról, hogy azt az életet éled, amelyre vágysz? Sokaknak ez az álma, de a valóság nem ez, a sok keresgélés ellenére sem.
Ez a tanfolyam egy csodálatos kérdőívvel segít abban hogy megtaláld azokat a meglepő és mélyen elrejtett blokkokat, melyek elválasztanak a céljaidtól. Megmutatja hogyan áss mélyre, hogy törölhesd azokat; megtanítja a Szándékot és az Isteni Időzítést, és hogy az életben minden Te érted dolgozik.
Minden támogató új érzést megkapsz amely ahhoz szükséges, hogy megalapozza életedben a bőséget. Sokan úgy próbálják meg használni a ThetaHealing®-et, hogy nem energia-tesztelik le, hogy vajon mi okozza a blokkokat, csak letöltik a teljes anyagi bőséget. Ilyen esetekben csalódottak lesznek, ha nem érnek el azonnali eredményeket. Ezen a tanfoyamon azt tanulod meg, hogy hogyan töröld a blokkokat, hogyan tervezz, hogy „tedd fel a szándékodat” és hogyan érd el az általad elképzeld sikereket. Ez nem egy „Hogyan-legyek azonnal-gazdag” kézikönyv, hanem egy univerzális eszköz, amely által felfedezheted a benned rejlő, felhasználható lehetőségeket, hogy az életed minden területe gazdaggá váljon.
Manifesztálás Letöltései ThetaÁllapotban.
Hogyan blokkoljuk a bőséget – ami nem a pénzről szól.
A blokkok eltávolításának gyakorlása.
 
Ismétlők számára a tanfolyam 50%-os kedvezménnyel igénybe vehető!
 

Jelentkezés a ThetaHealing®Teremtés és Bőség Tanfolyamra:

*
*
*

Részletek

Kezdés:
július 31 *10:00
Vége:
augusztus 1 *17:00
Összeg:
99000Ft
Esemény Category:

Helyszín

Theta&Grafológia
Vadvirág utca
Siófok, 8600 Magyarország
+ Google Térkép
Honlap:
www.thetaesgrafologia.hu
X