fbpx
Menü Bezárás

Kiss László vagyok, ThetaHealing® oktató.

 

Gyerekkorom óta felfigyeltem rá, hogy az emberek szívesen töltenek velem időt, és a beszélgetések végére megoldások születtek, amik gyakran azonnali változást mutattak. A későbbiekben üzleti vonalon dolgoztam, ahol minden csoporttal lehetőségem nyílt megismerkedni és együttműködni, de mindig a „nehezebb” ügyfelek találtak meg. Üzletkötőként is, cégvezetőként is folyamatosan a helyzetek/”problémák” kezelésébe kerültem bele. Rám hárult ez a feladat akkor is amikor a legkeményebb vezetőkkel tárgyaltam, vagy amikor a beosztottaim között kellett megoldást létrehozni.

Ezek a helyzetek hatására rákényszerültem (akkor még tanulás/tudás nélkül) hogy minden helyzetben a MINDENKI számára a legjobb megoldást megteremteni. Úgy gondoltam, mindenki szívesen működik együtt velem, ha a megbeszélések alatt mindkét fél jól jár. (nyertes nyertes) ezért a saját érdekeim / cégek képviseletét mindig a másik féllel közösen dolgoztuk ki, hogy JÓ ÉRZÉSSEL dolgozhassunk együtt. Az üzleti életben is megtanultam a beszélgetésekben rejlő erőt, így az odafigyelés igényekre való megoldások biztosítása volt az első.

Elég hosszú utat jártam be az emberi kapcsolatokban, amikor is 2013.-ban a magánéleti válságnak köszönhetően, rákényszerültem, hogy mások segítségét is kérjem. Ennek a folyamatnak a következménye miatt egy új minőségi útra léptem. Az életem addig szinte CSAK másokról szólt. A változás ok hatására el kellett kezdenem magammal foglalkozni, a saját igényeimet nézni az életben. Az új út neve “önismeret”.

Több módszert, képzést, technikát tanultam meg, és láttam rá, ami az ember működését fejtegeti.

2015.-ben ismerkedtem meg a ThetaHealing® technikával, ami óriási élményt adott abban, hogy Önmagamat megismerjem és változtassak a saját működésemen. A módszer megtanulásának egy oka volt:  ÉN jól legyek.

A tanulási folyamat közben elkezdtem automatikusan egy más minőségben  kommunikálni az emberekkel. Ezeknek a beszélgetések hatására arra lettem figyelmes, hogy elkezdtek ismeretlenek is hozzám érkezni, és kérték a segítségemet. Így egy rövid idő után elkezdtem a módszerrel dolgozni másokkal is.

Csodálatos élmény, hogy adhatok és segíthessek, így egy nagy lépést  tettem meg.

  1. óta elkezdtem a technikát oktatni. A folyamatosan növekvő igényeknek köszönhetően 2017.-ben, az addigi 15 éves üzleti múltamat, az általam képviselt cégeget néhány hét alatt hátrahagyva áttértem a segítői szakmára.

2019.-ben  2 új életesemény érkezett meg az életembe.

A ThetaHealing® technikával az emberek életében lévő blokkok oldásával az útjukra engedtem. Sokan ezek után haladtak előre, de felfigyeltem olyan visszajelzésekre is, hogy szuper jó és már megvan a bátorság, akár az ötlet is de nem tudják mit és hogyn cselekedjenek. Mivel ehhez szerettem volna kapni egy megoldást, hogy megfelelő minőségben tehessem meg,  elvégeztem a LifeCoach képzést, ami az eddigi munkámhoz egy fantasztikus kiegészítést adott.

Eddig az emberek azért jöttek hozzám, hogy a cselekvésükön lévő félelmeket megoldjuk. Ezek rengeteg sikerrel jártak, volt azonban olyan akinek nincs „félelme”, de nem tudja hogyan, és mit lépjen, mostantól, ezekhez az emberekhez is tudok érdemben és minőségben  kapcsolódni, és segítséget adni.

Mivel azonban az eddigi akadályok felismerését, megoldását és tapasztalataimat szeretném tanítani, hogy minél több emberhez eljuthasson egy magas minőségben, így 2019. decemberében sikeres vizsgatétel  után Tréneri végzettséget is szereztem. 

Azt gondolom, hogy ezzel a tudásbázissal, egy teljes szolgáltatást és komplex rendszert adhatok át a hozzám fordulóknak, bármely életterületre.

Ha úgy érzed valamely életterületen támogatásra van szükséged, keress bizalommal.

Szeretettel:

Laci