Menü Bezárás

Vianna Stibal

Üzenet a MAGYAROKNAK!

A ThetaHealing egy nagyon hatékony és gyorsan fejlődő önfejlesztő technika, amely az elmúlt években egyre népszerűbbé vált az emberek körében. Az alapja az, hogy minden nehézség valamilyen blokkolás miatt jön létre a testben, az érzelmekben, az elmében vagy a lelkünkben. A ThetaHealing azonban lehetővé teszi, hogy felszabadítsuk ezeket a blokkokat, és megteremtsük a testünkben és az életünkben az egyensúlyt és az egészséget.

A technika azt vallja, hogy mindenki képes meggyógyítani magát, ha hajlandó elengedni azokat a hiedelmeket és érzéseket, amelyek blokkolják a gyógyulását. A ThetaHealing ebben segít, és lehetővé teszi a személy számára, hogy a tudatalattijával és az Univerzummal együttműködve megváltoztassa a gondolkodásmódját, és az egészséges életmódot válassza.

A ThetaHealing egy olyan meditációs technika, amely lehetővé teszi, hogy elérjük a Theta állapotot, azaz a tudatosságunk legmélyebb szintjét. Ez a szint lehetővé teszi számunkra, hogy kapcsolatba lépjünk az Univerzummal és a Teremtővel, és a pozitív változásokat hozzunk létre az életünkben.

Ha érdekel a ThetaHealing, akkor érdemes kipróbálni, mert ez az önfejlesztő technika segíthet a testi és lelki egészségünk megőrzésében, valamint az életünkben a pozitív változások elérésében.

Thetahealing módszerről

Vianna Stibal – a ThetaHealing® megalapítója Vianna Stibal híres spirituális tanító, aki világszerte oktatja lélek filozófiáját és meditációs technikáját, a ThetaHealing®-et. Miután tanúja volt saját gyógyulásának egy közel 23 cm-es tumoros megbetegedésből, felfedezte hogy érzelmeink és meggyőződéseink milyen nagy hatással vannak ránk alap-, genetikai-,történelmi- és lelki szinten. Megalkotott egy rendszert mely segít feltárni hogyan és miért hiszünk, -hogyan hozunk létre problémákat és betegségeket az életünkben, -hogyan lehetünk képesek megváltoztatni azokat, -hogyan érthetjük meg a Teremtő igazi tervét és hogyan teremthetjük meg a vágyott valóságunkat. Az általa megalkotott technika azonnali mély théta állapotba hozza az agyunkat. Ebben az állapotban tanítja meg diákjainak hogyan állítsák helyre kapcsolódásukat a Teremtővel. Ezen kapcsolódáson keresztül tanulható meg, hogyan lehet megkönnyíteni a fizikai-, lelki- és érzelmi változások elérését. Megtanítja, hogy mindannyian isteni szikrák vagyunk, megmutatja hogy hogyan teremti meg mindenki a saját valóságát és hogy minden egyes dolog az életünkben valamilyen célt szolgál. Vianna megtanítja hogyan azonosítsd be ezen célokat, hogyan értelmezd önnön magad és hogy teremtsd meg azt a valóságot amit látni szeretnél az életedben. Nemcsak hogy rájött, hogy a módszer tanítható de tudta, hogy át KELL adnia ezt a tudást. Vianna a világ minden táján vezet szemináriumokat és oktat mindenféle fajú-, meggyőződésű és vallású embert. A világon kb. 300.000 tanárt és konzulenst képzett már, akik 30 országban dolgoznak, de a munka nem áll meg itt! Vianna elkötelezetten osztja meg szeretetét az emberek és A Mindenség Teremtője iránt tréningjein, könyveiben és a mások számára nyújtott segítséggel. Hozzájárulásként, szeretetének kifejezésére minden személyes konzultációt ingyenesen bocsát rendelkezésre.​


A ThetaHealing konzultáció során az ügyfél azonosítja a problémát, amelyet meg szeretne oldani, és a gyógyító segít feltárni az okait és kezelni a problémát. Az ülés során a ThetaHealing konzulens az ügyfél tudatalattijával kommunikál, hogy felkutassa azokat a hiedelmeket, amelyek állnak az adott probléma mögött. Az ügyfél megváltoztatja ezeket a hiedelmeket, és ezzel lehetőséget teremt az életének javítására.

A ThetaHealing tanfolyamok segítenek az embereknek, hogy elsajátítsák a technikát, és alkalmazni tudják azt saját magukon vagy másokon. A tanfolyamok során az emberek megtanulják a ThetaHealing alapjait, az alapvető technikákat, az ügyfelekkel való kommunikációt és a gyógyító folyamatát. Az egyes szinteken további technikákat és elméleti ismereteket sajátíthatnak el.

Thetahealing módszerről