fbpx
Menü Bezárás

A készülék a legjobb a galvanikus bőrreakciós technológiában

Közel két évszázados tudományos kutatás alapján

A ZYTO Hand Cradle technológia olyan megalapozott tudományos elveken alapul, amelyek 1849-ig nyúlnak vissza, amikor Emil du Bois-Reymond orvos és fiziológus felfedezte, hogy a bőr elektromosan aktív. 1879-ben Dubois-Reymond munkája tovább fejlődött, amikor Charles Fere francia neurológus megállapította, hogy a bőr ellenállása megváltozhat az érzelmi stimuláció alapján.

Most, több mint 150 évvel később, az elektrodermális aktivitás (EDA), amely kifejezés ma a galvanikus bőrreakció (GSR) szinonimájaként használatos, több száz szakmai publikáció tárgya. Azoknak, akik szkeptikusak a tekintetben, hogy egy eszköz pontosan képes mérni a GSR-t, csak át kell tekintenie a sok ilyen publikációban található tudományos tanulmányt , hogy rájöjjön, hogy a technológia nem más, mint pszeudotudomány.

A kézi bölcső kialakítása maximalizálja a pontosságot

Amellett, hogy esztétikus, a kézi bölcsőt a maximális funkcionalitásra és pontosságra tervezték. Az a tény, hogy 6 különböző érintkezési ponttal rendelkezik, elválasztja más elektrodermális és GSR eszközöktől, amelyek közül sok csak 2 érintkezési ponttal rendelkezik.

A több érintkezőről származó GSR-adatok összegyűjtésének előnye mellett minden érintkezési pont elég nagy ahhoz, hogy a bőr több pontjához kapcsolódjon. A nagyobb felületet lefedő több érintkezési ponttal a kézi bölcső folyamatosan magas szintű pontosságot képes biztosítani, amely páratlan az iparágban.

Gyors, egyszerű szkennelés

A több mint 100 virtuális elem percenkénti beolvasásának képességével a kézi bölcső a pontosság mellett gyors is. Ez a sebesség lehetővé teszi, hogy néhány perc alatt elvégezze a termékkönyvtár egyszerű vizsgálatát. A kézi bölcsővel való kapcsolat létrehozása és fenntartása is egyszerű, mivel az ujj- és tenyérpárnák általában csak kis nyomással érzékelik a bőrrel való érintkezést.

Azok számára, akiknek gondot okoz a kapcsolat létrehozása a Hand Cradle-vel, készítettünk egy videót , amely néhány egyszerű tippet tartalmaz a csatlakozáshoz.

Az egyetlen FDA által jóváhagyott galvanikus bőrreakciós eszköz

A ZYTO Hand Cradle több éves kutatás és fejlesztés csúcspontja a galvanikus bőrreakciós technológia területén. Jelenleg ez az egyetlen ilyen eszköz a piacon, amelyet az FDA engedélyez (510k II. osztályú orvosi eszköz).

Szorosan együttműködünk az FDA-val annak biztosítása érdekében, hogy szoftverünk és hardverünk 100%-ban megfeleljen. A ZYTO-nak és az FDA-nak hasonló céljai vannak ügyfeleink jólétével kapcsolatban, ezért tekintünk az FDA-ra partnerként az ügyfelek jóllétében