fbpx
Menü Bezárás

ThetaHealing Áss mélyebbre szeminárium ONLINE

ThetaHealing® Áss Mélyebbre Szeminárium ONLINE – Mélyebb Megértés a ThetaHealing® Technikában

Ezen a tanfolyamon lehetőséged nyílik felfedezni és elmélyíteni az önmagaddal és másokkal végzett belső munka területeit. A célunk az, hogy megtanuljuk azokat a speciális nézőpontokat és eszközöket, amelyek segítségével hatékonyabban és könnyedebben végezhetjük el az ásásokat, hogy még mélyebb megértést és belátást szerezhessünk a ThetaHealing® módszerén keresztül.

Programkiemelések:

Manipulációmentes energiatesztelés: Olyan készségek elsajátítása, amelyek lehetővé teszik, hogy pontos és megbízható módon érzékeljük és mérjük az energiákat, anélkül, hogy befolyásolnánk vagy torzítanánk az eredményeket.

Receptor szintű munka: Mélyebb szinteken történő ásások és munka elvégzése, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy közelebbről megvizsgáljuk és megértsük a rejtett gondolatok és érzések hátterét.

Hitrendszerek és elengedés: Az ásásokat akadályozó hitrendszerek azonosítása és felszabadítása, valamint az újabb megértés és elfogadás felé vezető út megtalálása.

Erény- és hitmunka: Fejleszd tovább az erényekkel és hitekkel kapcsolatos munkádat, hogy még pozitívabb változásokat hozhass létre az életedben.

Elvárások és generációs minták: Az elvárások és generációs minták felderítése és feloldása, hogy megtisztítsuk az utat a személyes fejlődés és boldogság előtt.

Manifesztáció és teremtés: Hatékony technikák megismerése és alkalmazása a manifesztáció és teremtés terén, hogy még tudatosabban formálhasd a jövődet.

Ásás-típusok és új módszerek: Tanulj meg különböző ásás-típusokat és egy új ásási módszert, amelyek segítségével még mélyebb megértést és gyógyulást hozhatsz létre.

Árnyékos én munka: Ismerd meg az “árnyékos én” munkatípust és hatékony feloldási lehetőségeit, hogy integráltabb és egyensúlyban lévő személyiség válhass.

Belső személyiségek feltérképezése: Mélyebb rálátás azokra a különböző személyiségekre és aspektusokra, amelyek benned jelen vannak.

Csatlakozz hozzánk az online ThetaHealing® Áss Mélyebbre Szemináriumon, és fedezd fel a belső munka izgalmas és hatékony világát! A szemináriumra való jelentkezéshez szükséges előfeltétel a ThetaHealing® Alap (DNS1) és Haladó (DNS2) tanfolyamok elvégzése. Ne hagyd ki ezt a kivételes lehetőséget a személyes fejlődésed és tudatosságod továbbfejlesztésére!

A tanfolyam díja 125 000 Ft

Részletfizetés és ösztöndíj lehetőség van, ha szükségét érzed, keress bizalommal.

Amennyiben további kérdésed lenne, keress bizalommal:

Várlak Szeretettel:

Laci

The event is finished.

dátum

2023 okt 02 - 04
Expired!

időpont

9:00-16:00
09:00 - 16:00

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: 2023 okt 02 - 04

Résztvételi díj

125000HUF

helyszín

ONLINE - ZOOM
Kiss László

Szervező

Kiss László
Phone
+36203125155
Email
info@kisslaszlo.info
Honlap
https://www.kisslaszlo.info
QR Code