Családi karmáink, kötéseink oldása workshop

Családi karmáink, kötéseink oldása – 2 napos online és személyes jelenléttel zajlódó workshop, ahol a családi mintáink, örökségeink hatásával, felkutatásával és oldásával foglalkozunk – a részvételhez bárki számára elérhető.

Ezen a 2 napon a figyelmünket a benső világunk felé fordítjuk és megtaláljuk azokat az igazságainkat, amelyeket helyesnek, illetve helytelennek fogadtunk el a családunkhoz tartozó kapcsolódásunk által. Vizsgálni fogjuk, hogy ezek az igazságok az életvezetésünk szempontjából előrevivők, vagy hátráltatók. A számunkra nem támogató mintákat a vizuLizációs / meditációs folyamatokkal feloldjuk annak érdekében, hogy jobban megismerjük és elfogadjuk önmagunkat, és így képesek legyünk egy szabadabb életet élni.

Ha már nincsen neheztelés, könnyebben rá tudunk tekinteni a gyökereink, az őseink értékeire, amelyek természetesen bennünk is megvannak, ezáltal egy mélyebb szintjét élhetjük meg a szeretetnek.

A workshop elején a neheztelések, a nyomasztó tükrök és a negatív benyomások elengedésén dolgozunk, továbbá beazonosítjuk azokat az álmokat, (be nem teljesített) vágyakat, eszményeket, amelyeket az őseink ránk bíztak.

Megvizsgáljuk, mit tekintünk ebből tehernek, vagy éppen ajándéknak és ennek megfelelően engedjük el, vagy integráljuk be őket. Ezután a bennünk lévő tehetség és képességek felismerésével foglalkozunk és megerősítjük a pozitív tulajdonságainkat.

IDŐPONT: 2021. november 6.-7.

HELYSZÍN: Budapest, Önismereti Liget/Zoom alkalmazás választás szerint

RÉSZVÉTELI DÍJ: 60.000 Ft/fő

Szeretettel várlak: Laci

 • 00

  Nap

 • 00

  óra

 • 00

  perc

 • 00

  másodperc

dátum

2021 nov 06 - 07

időpont

All Day

Local Time

 • Timezone: America/New_York
 • Date: 2021 nov 06 - 07

Résztvételi díj

60000HUF

helyszín

Önismereti Liget
Budapest, Kiss László Theta Healing ® Oktató, Életviteli Tréner, Life Coach, Önismereti szakember, Hősök tere
Kiss László

Szervező

Kiss László
Phone
+36203125155
Email
info@kisslaszlo.info
Honlap
https://www.kisslaszlo.info

Next Occurrence

QR Code