fbpx
Menü Bezárás

Ismerd meg önmagad játszmák nélkül – 10 alkalmas webinárium

Páros kedvezmény: abban az esetben, ha a foglalkozás ideje alatt partnereddel egy számítógépet használtok, úgy csak egy részvételi díjat kell fizetnetek.

Már Shakespeare is megírta, hogy „színház az egész világ és mi mindannyian szerepeket játszunk benne”. A kérdés csak az, hogy miért tesszük ezt?
Szeretettel invitálunk, az Ismerd meg önmagad önfejlesztő webinárium következő, 10 alkalmas programsorozatára, amelyben ezúttal az emberi játszmák működésével és feloldásával foglalkozunk, kommunikációs, illetve spirituális megközelítésből. A foglalkozásokon az elmélet elsajátítása mellett a gyakorlatban is lesz lehetőség beépíteni az egyes játszma típusok feloldási módozatait. A programok külön-külön, de akár egyben is látogathatók és utólag is visszanézhetők.
Személyes kapcsolatainkban gyakran óhatatlanul, mégis számos játszmában veszünk részt. Ezek a kommunikációs helyzetek sokszor automatikus reakciók következményei, anélkül alkalmazzuk, vagy szenvedjük el, hogy sokszor egyáltalán tudatosítanánk magunkban azt, ami valójában történik.
A bennünk fellépő igények, vágyak felismerése, felvállalása és kinyilvánítása a kommunikációnkon keresztül történik, azonban ez nem mindig könnyű feladat. Előfordul, hogy olyan távol kerülünk önmagunktól, hogy észre sem vesszük, hogy csak adunk, miközben mi alig kapunk, vagy akár képtelenek is vagyunk már befogadni. Nem látunk rá, de valamiért áldozati mintákat követünk, ami legtöbbször egy tudatalatti nyereség miatt adódik (pl. a sajnálat által energiát kapok).
Más esetekben lehetséges, hogy nem vesszük észre temperamentumunkat és akkor is mások fölé kerekedünk, amikor nem akarunk. Ezáltal dominanciára teszünk szert, s bizony, akár le is uralhatunk másokat.
Az emberi játszmák hétterében mindig az energiaszerzési vágy húzódik meg, ami nem szeretet, hanem erő alapon történik, így ezekben a kapcsolódásokban mindig lesz egy nyertes és egy vesztes fél. A programsorozat egyik fő célja, hogy megértsük, mi, mit, miért teszünk és ugyanígy, mi mozgat másokat a cselekvéseik során annak érdekében, hogy őszinte és szeretetteljes kapcsolatokat építhessünk ki és tarthassunk fent.
Az Ismerd meg önmagadat webinárium célja, hogy fejlessze az önismeretünket és megoldó kulcsokat adjon a bennünk lévő problémák kezelésére, a továbblépés lehetőségére és a másokkal történő hatékony együttműködésre, különféle spirituális és kommunikációs módszerek által. Hetente egy alkalommal, egy téma köré csoportosulva, online, Zoom programon keresztül biztosítjuk a programokhoz történő hozzáférést. Azok számára, akik minden foglalkozáson részt vesznek, külön Facebook csoportot hozunk létre, Ismerd meg önmagadat játszmák nélkül címmel, ahol az adások korlátlanul visszanézhetők.
Tematika:
1. A játszmaelmélet alapjai, a személyközi interakciók működése és egymásra hatása – január 26. csütörtök, 18:00
2. A szerepkonfliktusok feloldási módozatai – Bemutató gyakorlat és szituációs feladatok – február 2. csütörtök, 18:00
3. A „Szegény-én” játszma megnyilvánulása és feloldási aspektusai – február 9. csütörtök, 18:00
4. Az „Uralkodó/Elnyomó” játszma megnyilvánulása és feloldási aspektusai – február 15. szerda, 18:00
5. A „Zárkózott” játszma megnyilvánulása és feloldási aspektusai – február 23. csütörtök, 18:00
6. A „Vallató” játszma megnyilvánulása és feloldási aspektusai – március 2. csütörtök, 18:00
7. Tömegmanipulációs eszközök, a „nyáj-hatás” – március 9. csütörtök, 18:00
8. A „Véleményvezérek” által alkalmazott manipulációs technikák és feloldási aspektusaik – március 16. csütörtök, 18:00
9. A „Gyáva nyúl” játszma hatása és feloldási aspektusai – március 23. csütörtök, 18:00
10. Globális hatalmi játszmák elve és feloldási lehetőségei – március 30. csütörtök, 18:00
Helyszín: Zoom
Időtartam: 2023. január 26 – március 30.
Részvételi díj: 50.000 Ft/10 alkalom, amennyiben az aktuális programsorozat mindegyik alkalmán részt veszel, egyébként 10.000 Ft/alkalom. A részvételi díjat banki átutalással, legkésőbb a foglalkozás kezdete előtti napon kérjük kiegyenlíteni.

dátum

2023 jan 26 - 2023 márc 30
Ongoing...

időpont

18:00-20:30
18:00 - 20:30

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: 2023 jan 26 - 2023 márc 30

Résztvételi díj

50000HUF

helyszín

ONLINE - ZOOM
Kiss László

Szervező

Kiss László
Phone
+36203125155
Email
info@kisslaszlo.info
Honlap
https://www.kisslaszlo.info

Other Organizers

QR Code