Önismereti hétvége, Budapest

Egy izgalmas önismereti felfedező hétvégére invitálunk most Titeket, ahol a spiritualitás és a személyiségfejlesztés több módszerén keresztül kalauzolunk el önmagatok világába.

Az első nap kezdéseként a grafológia tudományába avatjuk be a résztvevőket, részletesen végigvesszük a betűk leírásának jelentéseit, kitérünk a térszimbolikára és az írásjegyek különböző változatainak jelentéseire. A jelenlévők egy szöveg másolása után maguk is nyomon követhetik az előadás során ismertetett írásjegyek jelentéseit a saját kézírásukon keresztül. A grafoterápia eszközeivel pedig ismertetjük, mit/miben érdemes változtatni az adott kézjegy leírásában, ha máshogyan szeretnénk viselkedni. Ezt követően a színtipológia rejtelmeit mutatjuk meg, végigvesszük az egyes színek jelentéseit a szerint, hogy miben erősítik a viselőjét és hogyan hatnak másokra, mert bizony a két hatás sokszor merőben eltérő. Egy „színes, játékos feladattal” pedig aktuális helyzetképet kapunk a személyiségünk jelenlegi viszonyulásairól.

A második napon egy különleges önismereti meditációval tovább mélyülünk a személyiségünk rétegeinek megismerésében, továbbá bemutatásra kerül a személyiség 3*3-as egyenlete is. Ezután az őszinteség felé vezető út részeként az emberi játszmák feloldásáról beszélünk, amit egy bemutató szimulációs feladat után a résztvevők maguk is kipróbálhatnak és alkalmazhatnak a gyakorlatban.

A két nap programjai együttesen, de akár külön-külön is látogathatók. Célunk, hogy egy olyan izgalmas kalandon vigyünk végig Titeket, ahol könnyedén tudjátok megélni a belső világotokkal való találkozást, megoldó kulcsokat kaphattok a problémák feloldásához, miközben játékos, ám mégis mélyreható eszközökkel mutatjuk meg önmagatok, valamint a világ működésének rejtelmeit, kölcsönhatásait.

TEMATIKA

ELSŐ NAP

1. Személyiségjegyeink beazonosítása a kézíráson keresztül – Játékos ismerkedés önmagunkkal a grafológia tükrében
– A betűszimbolika rejtelmei, avagy, mit mutat a kézírásom?
– Viselkedésjegyek beazonosítása és felismerése a kézjegyeink alapján
– Hogyan hathatunk vissza a személyiségünk működésére – a grafoterápia eszközei

2. Életünk színekben – Hogyan hat a színek jelentése az életünkre?
– Színtipológia és a színek hatása
– A színek jelentése önmagunkra és másokra vonatkoztatva
– Színes helyzetkép a személyiségünk viszonyulásairól

MÁSODIK NAP

1. Az önismeret alapjai: a személyiség 3×3-as felépítése

2. Önelfogadás, mint az önismeret kiindulópontja
– A változáshoz vezető út első lépcsőkofa: amikor az elfogadás nem egyenlő a beletörődéssel, csupán a szembesülést segítő belső folyamat eredménye
– Nyereségelmélet az (ön)elfogadásban
– Átpozícionálás vagy változtatás – avagy hogyan ismerhető fel, hogy használjam-e máshogy az adott „nem tetsző” tulajdonságot vagy teljesen változtassam meg? – Gyakorlati feladat

3. Önismereti meditáció és a tapasztalatok feldolgozása

4. Álarcaink, szerepeink, mintáink felismerése és a változ(tat)ás lehetősége a Tranzakcióanalaízis és a játszmaelmélet alapján
– Miért és mire használjuk a szerepeinket?
– Bennünk dúló szerepkonfliktusok és az összeegyeztetés módjai
– Szerepdinamikák feloldásának lehetőségei a gyakorlatban

Részvétel módja: online (Zoom programon keresztül) és személyes jelenléti lehetőség

Részvételi díj egy napra: 30.000 Ft/fő
Részvételi díj két napra: 50.000 Ft/fő

Online jelentkezés esetén kérjük, hogy a banki utalás kiegyenlítése teljesüljön legkésőbb a foglalkozást megelőző napig.

Érdeklődés és jelentkezés: info@winklermoni.hu vagy Messenger üzenet

Az önismereti hétvége előadói és foglalkozásvezetői: Winkler Móni és Kiss László személyiségfejlesztéssel foglalkozó szakemberek.

 • 00

  Nap

 • 00

  óra

 • 00

  perc

 • 00

  másodperc

dátum

2022 febr 05 - 06

időpont

All Day

Local Time

 • Timezone: America/New_York
 • Date: 2022 febr 05 - 06

helyszín

Önismereti Liget
Budapest, Kiss László Theta Healing ® Oktató, Életviteli Tréner, Life Coach, Önismereti szakember, Hősök tere

Next Occurrence

QR Code