ThetaHealing ® Teremtés és bőség szeminárium

ThetaHealing ® Teremtés és bőség szeminárium
Előfeltétel:
ThetaHealing®Áss mélyebbre tanfolyamok elvégzése.
A Tanfolyam időtartama: 2 nap
A tanfolyam tartalmazza: Hivatalos magyar nyelvű munkafüzetet, nemzetközileg elismert konzulensi oklevelet amit elektronikus formában küldök.
A tanfolyamon megtanulhatod, hogyan töröld a korlátozó gondolatokat, melyek távol tartanak teremtéseidtől. Megtanulod, hogy Te magad Teremted Meg a Valóságodat…
Minden, amit létrehozunk az életünkben, a kinyilatkozásainkat, gondolkodásunkat és cselekvésünket tükrözi vissza. Minden döntésünk, az általunk választott teremtések visszatükröződései. Amit gondolunk és teszünk, közvetlen hatással bír előnyös és hátrányos teremtéseinkre. Ha állandóan azt hangoztatod, hogy szegény vagy, az is leszel. Ha folyamatosan azt mondod és úgy is gondolod, hogy anyagi jólétben élsz, úgy is lesz. A lehető legfontosabb dolog hogy megtartsd a pozitív szemléletmód állapotát.
Az igazság az, hogy mi magunk teremtjük a valóságunkat, és lehetőségünk van a legjobbat létrehozni amit csak a világ kínálhat. De először is el kell döntsd, hogy mit is akarsz az életedben.
Álmodsz arról, hogy azt az életet éled, amelyre vágysz? Sokaknak ez az álma, de a valóság nem ez, a sok keresgélés ellenére sem.
Ez a tanfolyam egy csodálatos kérdőívvel segít abban hogy megtaláld azokat a meglepő és mélyen elrejtett blokkokat, melyek elválasztanak a céljaidtól. Megmutatja hogyan áss mélyre, hogy törölhesd azokat; megtanítja a Szándékot és az Isteni Időzítést, és hogy az életben minden Te érted dolgozik.
Minden támogató új érzést megkapsz amely ahhoz szükséges, hogy megalapozza életedben a bőséget. Sokan úgy próbálják meg használni a ThetaHealing®-et, hogy nem izom-tesztelik le, hogy vajon mi okozza a blokkokat, csak letöltik a teljes anyagi bőséget. Ilyen esetekben csalódottak lesznek, ha nem érnek el azonnali eredményeket. Ezen a tanfoyamon azt tanulod meg, hogy hogyan töröld a blokkokat, hogyan tervezz, hogy „tedd fel a szándékodat” és hogyan érd el az általad elképzeld sikereket. Ez nem egy „Hogyan-legyek azonnal-gazdag” kézikönyv, hanem egy univerzális eszköz, amely által felfedezheted a benned rejlő, felhasználható lehetőségeket, hogy az életed minden területe gazdaggá váljon.
Manifesztálás Letöltései ThetaÁllapotban.
Hogyan blokkoljuk a bőséget – ami nem a pénzről szól.
A blokkok eltávolításának gyakorlása.
A program díja: 125 000 ft
Várlak Szeretettel:
Laci
Jelentkezés:

 • 00

  Nap

 • 00

  óra

 • 00

  perc

 • 00

  másodperc

dátum

2021 máj 17 - 18

időpont

Egész nap

Résztvételi díj

125000HUF

helyszín

ONLINE - ZOOM
Kiss László

Szervező

Kiss László
Telefon
+36203125155
Email
info@kisslaszlo.info
Honlap
https://www.kisslaszlo.info
QR Code