Szüless újra a felismerés erejével! INGYENES InformációsEst

Szeretettel invitálunk új programsorozatunk, a „Szüless Újra a felismerés erejével – Az első 7 év…” bemutató alkalmára, ahol részletesen ismertetjük a foglalkozás felépítését, analógiáját és megközelítési módjait. Kitérünk az emberi 7 éves ciklusok jelentőségére, a „sorskönyv” megírásának folyamatára (Eric Berne nyomán) és a felismerés erejében lévő változtatás lehetőségére is. Az elméleti alapokon túl, egy erre az alkalomra tervezett, játékos feladattal is készülünk, amelyből aktuális helyzetképet kaphatunk a bennünk lévő „felnőtt” működéséről. A bemutató előadáson történő részvétel díjmentes, azonban regisztrációhoz kötött.

A „Szüless Újra a felismerés erejével – Az első 7 év…” programsorozat első 10 alkalmára 2021. május 5 – június 27. között kerül sor, ahol a mindenki életét alapjaiban meghatározó első 7 évvel foglalkozunk. Számos irányzat, úgy, mint a Tranzakcióanalízis (Eric Berne) is úgy tartja, hogy egy ember élete első 7 évében megírja azt a „sorskönyvet”, amely alapján aztán élete ösvényein halad. Ugyanakkor, ahogyan definiáltuk és létrehoztuk a „sorskönyvünket”, ugyanúgy változtatni is tudunk rajta. A jelenlegi foglalkozássorozaton a megértés és a felismerés erejével dolgozunk annak érdekében, hogy minél hatékonyabban felülemelkedhessünk a bennünk lévő gátakon. Ehhez alkalmazzuk a csoport coaching eszköztárát, valamint meditációs oldásokat is beépítünk annak érdekében, hogy a tudatos és tudattalan mentális folyamatainkkal együtt dolgozhassunk. Minden foglalkozás végén lesz önmunka lehetőség, ez azt jelenti, hogy házi feladatokat adunk, amiből nyomon követhetjük az egyéni változásokat és visszajelzéseket is adunk. A foglalkozások online, Zoom programon keresztül történnek. A programsorozat részletes leírása: https://www.facebook.com/events/912064496252673/

A bemutató alkalom tematikája:
– A „Szüless Újra a felismerés erejével – Az első 7 év…” programsorozat felépítése és megközelítései
– Az emberi élet 7 éves ciklusainak jelentősége, kihatása a személyiségfejlődésre
– A „sorskönyv” megírásáig vezető út
– Mit értünk az alatt, hogy felnőtt, vagy szülő születik?
– A felismerés erejében lévő változtatás lehetősége
– Helyzetkép-alkotás, gyakorlati feladat

Jelentkezés: info@winklermoni.hu, info@kisslaszlo.info vagy Messenger üzenet

Ne feledkezzetek meg ajánlói programunkról sem! Amennyiben egy ismerősöd Rád hivatkozva jelentkezik a programsorozatra, egyszeri 25%-os kedvezményt biztosítunk a programsorozat díjából a Számodra.

A foglalkozást tartják: Kiss László és Winkler Móni személyiségfejlesztéssel foglalkozó szakemberek.
Jelentkezés:

 • 00

  Nap

 • 00

  óra

 • 00

  perc

 • 00

  másodperc

dátum

2021 ápr 28

időpont

Egész nap

Résztvételi díj

Ingyenes

helyszín

ONLINE - ZOOM
Kiss László

Szervező

Kiss László
Telefon
+36203125155
Email
info@kisslaszlo.info
Honlap
https://www.kisslaszlo.info

További szervezők

Winkler Móni
Winkler Móni
Telefon
+36304358612
Email
info@winklermoni.hu
Honlap
http://www.winklermoni.hu
QR Code