ThetaHealing Ismertető est INGYENES

Szeretnéd jobban érteni és érezni a világ és önmagad működését?
Változtatnál, de nem tudod, hogyan tedd meg?
Megtanulnál egy hatékony spirituális filozófiát és mellette olyan módszereket, amikkel képes vagy a Számodra szükségtelenné vált érzéseket, fájdalmakat oldani, feldolgozni és elengedni?

Akkor gyere el és ismerd meg a ThetaHealing® módszerének alkalmazását.

A részvétel díjmentes, azonban regisztrációhoz kötött! A részvételi szándékot kérjük, telefonos elérhetőség megadásával az info@winklermoni.hu e-mail címre küld el.

A ThetaHealing® rendszerét Vianna Stibal 1995-ben alkotta meg, ma már a világ számos országában alkalmazzák.

A ThetaHealing® egy gyors, hatékony módszer, képes azonnali gyógyulást hozni testi, lelki, szellemi, mentális szinten egyaránt.

A ThetaHealing® módszerről:
A ThetHealing® módszerének használatával az emberi agy théta frekvenciába kerül, amely egyrészt lehetővé teszi a magasabb energiákkal történő kapcsolódást, másrészt a tudatalatti tartalmak, berögződések érzékelését, ezáltal lehetőség adódik a személyiségben lévő blokkok feltérképezésére, megértésére és feloldására. A ThetaHealing® technikai elemei megtanítják a Felettes Énünk, a Szellemi vezetőnk, a Forrásenergia érzékelését és az inuitív kapcsolódási módozatok általi spirituális munka végzését. Feltárulhatnak azok a gyökérproblémáink és a hozzájuk társuló hitrendszereink, amelyek gátolnak minket életvezetésünk során. A technika segítségével képesek vagyunk hit-és érzelemmunkát végezni, amelyek felszabadítólag, a változás erejével hatnak ránk.

Nagyon fontos alapvetése a módszernek, hogy betegségek esetében nem javasolja az orvosi kezelések elhagyását, sőt, minden, a szervezet regenerálódását segítő eljárást támogat.

Ezenkívül fontos, hogy a ThetaHealing® nem kötődik semmilyen vallási irányzathoz, nemre, korra és faji hovatartozástól függetlenül bárki kipróbálhatja, vagy el is sajátíthatja az alkalmazását.

A ThetaHealing® elsajátításával és használatával megismerjük önmagunkat, embertársainkat, az állatokat, a növényeket, valamint a látható és a láthatatlan világ összefüggéseit. Megtanulunk olyan technikákat, amelyekkel egyszerűbben, hatékonyabban és gyorsabban ráláthatunk problémáinkra és megoldhatjuk őket.

Fejlődik intuíciós érzékünk, a világról alkotott szemléletünk és a Mindenség Teremtőjével való kapcsolatunk is erősödik.

Feltérképezzük a különféle agyhullámokat, (különös tekintettel a Théta agyhullámra), a négy szinten található programokat és a hozzájuk kapcsolódó hitrendszereket. Megszerzett ismereteinkhez beépítjük a gyökérproblémák megtalálására szolgáló úgynevezett “ásás” technikáját. Számos spirituális fogalom is tisztázásra kerül. Szó lesz többek között a gondolatok és a szavak erejéről, a sejtszintű kommunikációról, a kozmikus tudatosságról, a csakrákról és működésükről, valamint megannyi más, izgalmas témáról, amelyek mind hozzájárulhatnak sikeres életvezetésünkhöz és pozitív gondolkodásunk kialakításához

Szeretettel várunk!
Winkler Móni és Kiss László
ThetaHealing® Instructor

 • 00

  Nap

 • 00

  óra

 • 00

  perc

 • 00

  másodperc

dátum

2021 ápr 22

időpont

Egész nap

Résztvételi díj

Ingyenes

helyszín

ONLINE - ZOOM
Kiss László

Szervező

Kiss László
Telefon
+36203125155
Email
info@kisslaszlo.info
Honlap
https://www.kisslaszlo.info

További szervezők

Winkler Móni
Winkler Móni
Telefon
+36304358612
Email
info@winklermoni.hu
Honlap
http://www.winklermoni.hu
QR Code