ThetaHealing ® Te és a Teremtő szeminárium Online

Online
ThetaHealing® Fejleszd a Kapcsolataidat Te és a Teremtő Szeminárium!
2021.12.06-07.
9:00-16:00

Ismerd meg Önmagad és a Teremtőt

Előfeltétele: ThetaHealing® Áss mélyebbre tanfolyam elvégzése

A Tanfolyam ideje: 2 nap
Tanfolyam díja: 125 000 Ft

A Theta Healing® Fejleszd a kapcsolataidat – Te és a Teremtő tanfolyam 2018. február elején debütált először Mexikóban, mint a Theta Healing® tanfolyamok újabb gyöngyszeme. Várható a DNS4 tanfolyam elkészülése, amely elvégzésének előfeltétele lesz a Theta Healing® Fejleszd a kapcsolataidat – Te és a Teremtő szeminárium.

A tanfolyam nagyban hozzájárul, hogy megértsük a mindenséget körbevevő energiát, felismerjük, mikor kapcsolódunk valóban a forrásenergiához és ezáltal megtanulhassuk, hogyan éljük meg az Egységet. Dolgozunk azokon a hiedelmeinken és blokkjainkon, amelyek életünk társteremtői minőségét gátolhatják. Részletesen bemutatásra kerülnek a tudatos és a tudatalatti tagozódásaink, ezáltal egy sokkal mélyebb megértést nyerünk önmagunk megismerése terén. A jelenlegi Alap-Történelmi-Generációs-Lelki szintek további 4 alszintre osztódnak, ami nagyban segíti a bennünk kialakuló tudatalatti hitrendszerek megértését és kezelését.

A képzés során több új gyakorlatot is tanulunk, amelyek növelik az önmunka és a másokkal végzett konzultációk hatékonyságát. A módszer egyik fő vívmányát, az “ásás” ismeretét és alkalmazását egy egészen új és jóval rövidebb metodika mentén lesz mód elsajátítani. Ez alapján a gyökérproblémák feltérképezésének ideje a korábbiakhoz képest nagyban lecsökken. A tanfolyam segít bekalibrálni a létezés síkjainak energiamintázatait, ezáltal ösztönösen beépül a felismerésük képessége.

A tanfolyam elvégzésének alapfeltétele: ThetaHealing Alap, ThetaHealing Haladó, ThetaHealing Áss mélyebbre tanfolyam konzulensi képesítés megléte. A tanfolyam önállóan, a Fejleszd a kapcsolataidat I. – “Te és a Partnered” tanfolyamtól függetlenül is elvégezhető!

Tematika:

A Mindenség Teremtőjének, a Forrásenergiának természete

Kommunikáció a Teremtővel
A világos üzenetek
Önmunka partnerrel
Egy új megközelítési ásási módozat
A Szuperszámítógép-agy: a tudatos és a tudatalatti részeink tagozódásai
Elme-újraindítási gyakorlat

Alap-Lelki-Genetikai-Történelmi szintek és alszintjeik

Várlak szeretettel:

Kiss László
+36203125155

 • 00

  Nap

 • 00

  óra

 • 00

  perc

 • 00

  másodperc

dátum

2021 dec 06 - 07

időpont

All Day

Local Time

 • Timezone: America/New_York
 • Date: 2021 dec 06 - 07

Résztvételi díj

125000HUF
kategória
Kiss László

Szervező

Kiss László
Phone
+36203125155
Email
info@kisslaszlo.info
Honlap
https://www.kisslaszlo.info

Other Organizers

Next Occurrence

QR Code