ThetaHealing® Te és a Teremtő Szeminárium ONLINE!

ThetaHealing® Fejleszd a Kapcsolataidat Te és a Teremtő Szeminárium ONLINE!
Ismerd meg Önmagad és a Teremtőt
Előfeltétele: ThetaHealing® Áss mélyebbre tanfolyam elvégzése
A Tanfolyam ideje: 2 nap
Tanfolyam díja: 125 000 Ft
A Theta Healing® Fejleszd a kapcsolataidat – Te és a Teremtő tanfolyam 2018. február elején debütált először Mexikóban, mint a Theta Healing® tanfolyamok újabb gyöngyszeme. Várható a DNS4 tanfolyam elkészülése, amely elvégzésének előfeltétele lesz a Theta Healing® Fejleszd a kapcsolataidat – Te és a Teremtő szeminárium.
A tanfolyam nagyban hozzájárul, hogy megértsük a mindenséget körbevevő energiát, felismerjük, mikor kapcsolódunk valóban a forrásenergiához és ezáltal megtanulhassuk, hogyan éljük meg az Egységet. Dolgozunk azokon a hiedelmeinken és blokkjainkon, amelyek életünk társteremtői minőségét gátolhatják. Részletesen bemutatásra kerülnek a tudatos és a tudatalatti tagozódásaink, ezáltal egy sokkal mélyebb megértést nyerünk önmagunk megismerése terén. A jelenlegi Alap-Történelmi-Generációs-Lelki szintek további 4 alszintre osztódnak, ami nagyban segíti a bennünk kialakuló tudatalatti hitrendszerek megértését és kezelését.
A képzés során több új gyakorlatot is tanulunk, amelyek növelik az önmunka és a másokkal végzett konzultációk hatékonyságát. A módszer egyik fő vívmányát, az “ásás” ismeretét és alkalmazását egy egészen új és jóval rövidebb metodika mentén lesz mód elsajátítani. Ez alapján a gyökérproblémák feltérképezésének ideje a korábbiakhoz képest nagyban lecsökken. A tanfolyam segít bekalibrálni a létezés síkjainak energiamintázatait, ezáltal ösztönösen beépül a felismerésük képessége.
A tanfolyam elvégzésének alapfeltétele: ThetaHealing Alap, ThetaHealing Haladó, ThetaHealing Áss mélyebbre tanfolyam konzulensi képesítés megléte. A tanfolyam önállóan, a Fejleszd a kapcsolataidat I. – “Te és a Partnered” tanfolyamtól függetlenül is elvégezhető!
Tematika:
A Mindenség Teremtőjének, a Forrásenergiának természete
Kommunikáció a Teremtővel
A világos üzenetek
Önmunka partnerrel
Egy új megközelítési ásási módozat
A Szuperszámítógép-agy: a tudatos és a tudatalatti részeink tagozódásai
Elme-újraindítási gyakorlat
Alap-Lelki-Genetikai-Történelmi szintek és alszintjeik
Isteni időzítés
Szeretettel várlak!
Laci

dátum

2021 ápr 12 - 13
Expired!

időpont

Egész nap

helyszín

ONLINE - ZOOM
Kiss László

Szervező

Kiss László
Telefon
+36203125155
Email
info@kisslaszlo.info
Honlap
https://www.kisslaszlo.info
QR Code