fbpx
Menü Bezárás

Mi a különbség a stresszor és kiegyensúlyozó virtuális elemek között, és hogyan használják őket a szoftverben?

A ZYTO szoftverprogramok hatalmas virtuális elemek könyvtárakat tartalmaznak. Amikor elemeket választunk, néha stresszt okozó virtuális elemekként , máskor pedig kiegyensúlyozó virtuális elemekként szeretnénk használni őket . Amikor stresszorként szkennelünk egy elemet, lényegében azt kérdezzük a testtől: „A válasza erre az elemre a tartományon belül van, vagy kívül esik?”

A Now range egy minden ZYTO munkamenet elején kiszámított érték, amely segít meghatározni, mire kell különös figyelmet fordítani. Dr. Cook szeret a hatótávolságra úgy gondolni, hogy ez az Ön energetikai küszöbe. Tehát legyen egy gyors mateklecke. Most ne aggódj, nincs kvíz, és annyiszor nézheted meg, ahányszor csak akarod.

Emlékszel az algebra abszolút érték kifejezésére? Ez egyszerűen azt jelenti, hogy a szám méretét nézzük, függetlenül annak előjelétől. Ez a helyzet a hatótávolsággal. Tehát ha egy ilyen számegyenesen ábrázoljuk a tartományt, akkor mindkét irányban egyenlő mértékben fog kinyúlni; nem aggódunk a pozitív vagy negatív dolgok miatt.

Ebben a jelentésben a tartományunk 6,74 és negatív 6,74 között mozog. Most, hogy megvan a tartomány, elkezdhetjük a stresszor válaszok mérését és ábrázolását a tartományhoz viszonyítva. Bármelyik, amely kívül esik ezen a tartományon, azok lesznek, amelyekre kíváncsiak leszünk, akár pozitívak, akár negatívak.

Tehát, ahogy ezt a jelentést nézzük, azt látjuk, hogy a keringési rendszer Virtual Item dR értéke pozitív 20,98, a légzőrendszer Virtual Item mért értéke pedig negatív 16,35 dR. Bár az egyik pozitív, a másik dR érték negatív, mindkettő tartományon kívülre esik. Más szavakkal, az abszolút érték nagyobb, mint a 6,74-es tartományunk.

Oké, most nézzük a kiegyensúlyozó virtuális elemeket. Vissza a rajztáblához. Amikor a virtuális elemeket egyensúlyozóként méri, a ZYTO szoftver a legpozitívabb dR értékek alapján rangsorolja az eredményeket. Minél nagyobb ez a szám, annál koherensebb volt a válasz a virtuális elemre.

Most ezen a jelentésen láthatjuk, hogy az ABC Maximum-Strength Bladder Control Formula rendelkezik a legmagasabb dR értékkel, tehát ez a legkoherensebb virtuális elem a többi kiegyenlítő listához képest. Gyakorlatilag szinte soha nem tekintünk negatív dR-számú kiegyenlítő virtuális elemekre. Ennek az az oka, hogy a negatív dR-ek inkoherens válaszokat jeleznek.

Ne feledje, hogy a jelentésben látható tényleges szám kevésbé fontos; ez a rangsor, amit itt keresünk. Képzeld el úgy, mintha adnál valakinek egy listát azokról a filmcímekről, amelyekről tudod, hogy tetszenek neki, és megkéred őket, hogy rendezzék őket aszerint, hogy mennyire szeretnek megnézni egy filmet a másikkal szemben. Ha a második filmet játszod a listán, boldogtalanok lennének? Valószínűleg nem, de valószínűleg még mindig szívesebben nézik meg a listájuk első filmjét. Ráadásul, ha megkérnéd őket, hogy egy hónappal később újra rendezzék a filmeket, valószínűleg más sorrendbe állítanák őket.

Térjünk vissza tehát beszámolónkhoz. Csakúgy, mint barátunk, aki a filmeket rendezi, itt is van egy lista a több beszkennelt egyensúlyozóról, a legnagyobbtól a legkevésbé pozitívig. Ennek tudatában képesnek kell lennie arra, hogy profiként tekintse át a jelentéseket, és kezdjen el jobb kérdéseket feltenni, és jobb döntéseket hozzon az egészséges életmóddal kapcsolatos döntések támogatása érdekében, például, hogy milyen termékeket szeretne fogyasztani, és módosítania kell az étrendjét, és ehhez hasonló dolgok.