Menü Bezárás
Kiss László ThetaHealing Instructor

Üdvözlöllek! 


Kiss László vagyok, és évtizedek óta foglalkozom az önismeret és személyes fejlődés területével.


Közel 20 évnyi tapasztalattal rendelkezem az emberekkel való együttműködés terén, melyből 18 évet az értékesítési pályán töltöttem el. Ezen időszak során megismertem a siker minden szintjét és a karrier lépcsőfokait. 2016-ban az életemben teljes átalakuláson mentem keresztül, aminek eredményeként megtaláltam a stabilitást, a biztonságot és az egyensúlyt a személyes és szakmai életemben. Ekkor döntöttem úgy, hogy feladom a kereskedelmi pályafutásomat és a segítő szakmába lépek. ThetaHealing segítségével egyéni konzultációkat és tanfolyamokat tartottam, ahol az emberek testi, lelki és szellemi jólétéhez járultam hozzá. Azon vágyom, hogy az embereknek saját tudásukat adjam át, ezért megszereztem a nemzetközi oktatási engedélyt a ThetaHealing terén, és jelenleg már kilenc különböző képzést tanítok ezen a területen, hogy mások is képesek legyenek önmaguknak segíteni.


Mint Life Coach és tréner, segítséget nyújtok magánszemélyeknek és vállalkozásoknak a nehéz feladatok meglépésében.


Rendszeresen szervezek önismereti programokat, melyek révén segítek az érzelmi világunk mélyebb megértésében és az önfejlesztésben.


Ha valaki inkább az energetikai ellazulást keresi szavak nélkül, az AccessBars technikája lehet a megoldás.


Különböző tematikus és meditációs programokkal segítek az önfejlesztés útján és a saját potenciálunk felfedezésében. A „megfogható” világ megértését könnyen befogadható workshopokkal támogatom.


A folyamatos támogatás révén segítek megszabadulni a pillanatnyi problémáktól, és minden témakörben személyre szabott megoldásokat kínálok. 


Hiszem, hogy mindenki képes saját életét irányítani, és velem megtanulhatja a „HOGYAN”-t.

Amennyiben úgy érzed, hogy szeretnél előrelépni az életedben, és segítségre van szükséged, kérlek, keress bátran!

Bízom benne, hogy segíthetek a fejlődésedben!

Üdvözlettel,

Kiss László