fbpx

Rólam

Rólam

Kiss László, Önismerettel foglalkozó szakember vagyok.
Az emberekkel való közös együttműködés csaknem 20 évre nyúlik vissza. Ebből 18 évet tölthettem értékesítési pályán. Megtapasztaltam a ranglétra minden fokát. 2013-2015 között az életemben egy teljes változáson mentem keresztül aminek végére a stabilitás, biztonság, magánélet és a hivatásom is teljesen átalakult. Feladtam a kereskedelmi pályafutásomat és a segítői pályára léptem. A ThetaHealing segítségével egyéni konzultációkkal foglalkoztam, ahol az emberek testi, lelki, és szellemi jólétéhez járultam hozzá. Annak érdekében, hogy a tudást is átadhassam nemzetközi engedélyt szereztem a képzés oktatására, azóta már 9 képzést tanítok a ThetaHealing világában, hogy ÖNMAGADNAK is tudj segíteni.

LifeCoach és a Trénerként segítséget nyújtok a “nehéz” feladatok meglépésében magánszemélyeknek és vállalkozásoknak.

Saját önismereti programokon amit évek óta tartok, segítek eligazodni az érzelmi világunkban, annak érdekében, hogy felismerjük a belső működésünket.

Előfordul, hogy valaki nem kibeszélni szeretné a problémáit, hanem csak az ellazulás energetikai (szavak nélküli) oldást szeretne, ebben az esetben az AccessBars világa segít nekünk.

Az ellazulás érdekében különböző tematikus és meditációs programokkal jutunk el a felismerésekig. Emellett a “megfogható” világ felismeréseit megértését pedig könnyen befogadható workshopokkal támogatom.

Folyamatos utánkövetés által a pillanatnyi beragadásokból segítek kikerülni.

A témakörök mindenkinek mások, és TUDOM, hogy bárki aki megtalál a legnagyobb akadályokkal érkezik.

Legyen az párkapcsolat, munkahely, családdal kapcsolatos témakörök bármelyike. Hiszek abban, hogy mindenki a saját életét irányítja. Viszont itt is, mint sok minden más helyzetben is fontos megtanulni a “HOGYAN”-t.

Amennyieben úgy érzed, hogy szeretnél te is tovább lépni az aktuális negatív helyzetedből, keress bizalommal!

Bízom benne, hogy segíthetek a fejlődésedben!

Szeretettel,

Laci

Kiss László ThetaHealing Instructor