Menü Bezárás

Ez a szolgáltatás egy innovatív biorezonancia alapú készülék segítségével történik, amely segít megérteni és megváltoztatni gondolkodásunkat, érzelmeinket és életünket. Az állapotmérés során feltárulnak a tudatalattinkban rejlő blokkok és korlátok, amelyek hátráltathatják előrehaladásunkat, és segítséget kapunk azok megoldásához.


Ez az innovatív technika lehetővé teszi testünk számára, hogy egyfajta nyelven kommunikáljon velünk, felfedve mélyebb érzelmi állapotainkat. Az állapotmérés rendkívül hatékony lehet a testi és lelki egészség megőrzésében, az életminőség javításában, valamint a stressz és szorongás kezelésében.


Az állapotmérés lehetőséget teremt arra, hogy közelebb kerüljünk önmagunkhoz, és gazdagabb érzelmi életet éljünk. Segít megtalálni az egyensúlyt és a harmóniát az életünkben. Ha érdeklődsz az állapotmérés iránt, ne habozz kapcsolatba lépni velem, hogy segíthessek a blokkok feloldásában és életed pozitív irányba történő megváltoztatásában.

Érzelmi testi állapotmérés

Miről szól az állapotmérés?

Egy egyszerű bioscan, segíthet az Ön wellness-döntéseinek meghozatalában azáltal, hogy pontos méréseket ad közvetlenül a testből.
Mivel ma nagyon sok választási lehetőség áll rendelkezésre, enyhén szólva is nehéz feladat eldönteni, hogy mely táplálkozási termékeket válasszunk. A legtöbben a „próbáld meg és nézd meg” megközelítést alkalmazzák, ami költséges és időigényes folyamat lehet. De van egy sokkal jobb módja annak, hogy döntsön a számodra elérhető wellness lehetőség közül.
A ZYTO biokommunikációs vizsgálattal vagy bioscannal megtudhatja, hogy mely termékekkel van a leginkább koherens a szervezete, így kiküszöbölheti a találgatásokat és a szubjektivitást, amely a kiegészítők és egyéb személyes wellness termékek kiválasztásával jár.

A Testi-Érzelmi állapotmérés egy sor biokommunikációs alapelvre és koncepcióra támaszkodik, amelyek mélyebb betekintést és információkat nyújtanak a felhasználóknak az egészséggel és jóléttel kapcsolatos döntések meghozatalakor.

GALVANIKUS BŐRREAKCIÓ

 A bioscan a galvanikus bőrreakcióra (GSR) támaszkodik – egy bevált technológia, amely méri a bőr elektromos vezetőképességének ingadozásait.
A GSR egyik ismert alkalmazása a hazugságdetektoros tesztelés.

ZYTO KÉZBÖLCSŐ

A ZYTO Hand Cradle méri a felhasználó galvanikus bőrreakcióját , és ezeket az adatokat közvetlenül a ZYTO szoftverhez küldi elemzés céljából. A GSR-adatokat korrelálják és összehasonlítják a szoftveradatbázis virtuális elemeivel.

VIRTUÁLIS TÉTELEK

Minden virtuális elem egy másik fizikai elemet képvisel. Minden alkalommal, amikor a szoftver bevezet egy virtuális elemet, a kézi bölcső leolvassa a megfelelő GSR-leolvasást. Minden új választ mérünk és nyomon követünk a GSR kiindulási értékéhez képest.
Biomarker stresszor Virtuális elemek

Egy tipikus ZYTO biosurvey a belső testrészeket és rendszereket képviselő digitális aláírások beolvasásával kezdődik, mint például:

Szervek, Csigolyák, Fogak, TCM Meridiánok

Egyéb stresszt okozó virtuális elemek

A stresszt okozó virtuális tárgyak egy részét képező biomarkereken kívül a Select és az Elite más, a testet befolyásoló digitális aláírásokat is képes keresni. A szoftver több ezer ilyen elemet tartalmaz különféle kategóriákban, többek között:

Nehéz fémek, Baktériumok, Paraziták, Vírusok, Elektromágneses mezők, Vegyszerek, Allergének, Életmód választások, élelmiszerek

BIOLÓGIAI KOHERENCIA

Miközben a GSR-adatokat az egyes virtuális elemekkel összehasonlítva követi, a ZYTO szoftver minden virtuális elemhez pozitív vagy negatív értéket rendel a koherencia-minták alapján. A pozitív értékek olyan virtuális tárgyakat jeleznek, amelyekkel a szervezet biológiailag koherens

PRIORIZÁLT VÁLASZOK

Könnyen olvasható jelentés készül, amely megjeleníti a nagyobb biológiai koherenciát eredményező virtuális elemek rangsorát. A jelentés ezután felhasználható arra, hogy segítséget nyújtson az egyéneknek, amikor döntéseket hoznak az általános egészség és jólét fenntartása érdekében. Ezt az egész folyamatot biokommunikációnak nevezzük.