fbpx

Állapotmérés

Érzelmi testi állapotmérés

Szolgáltatásom egy olyan készülék ( biorezonancia alapú ) segítségével történik, amely segít az embernek megérteni és megváltoztatni a gondolkodását, az érzéseit és az életét. Az állapotmérés során egy tudatos konzulens segítségével a személy feltárja a tudattalanjában rejlő blokkokat és korlátokat, amelyek akadályozzák az életét, és segítséget kap a megoldásukhoz.

Az állapotmérés során a terapeuta a test elektromos energiáját méri a tenyéren és az ujjakon keresztül, hogy megértsék az energiarendszerben zajló folyamatokat. A mérés lehetővé teszi a konzulensnek, hogy feltárja az érzelmek és az elmén belüli blokkokat, és segítséget nyújtson a személynek a blokkok feloldásához.

Az állapotmérés nagyon hatékony módszer lehet a testi és lelki egészség megőrzéséhez, az életminőség javításához és a stressz és a szorongás kezeléséhez. Az állapotmérés segít az életünkben megtalálni az egyensúlyt és a harmóniát.

Ha szeretnél többet megtudni az állapotmérésről, akkor ajánlom, hogy keress bizalommal, hogy segítséget nyújthassak a blokkjaid feloldásához és az életed megváltoztatásához.

Miről szól az állapotmérés?

Egy egyszerű bioscan, segíthet az Ön wellness-döntéseinek meghozatalában azáltal, hogy pontos méréseket ad közvetlenül a testből.
Mivel ma nagyon sok választási lehetőség áll rendelkezésre, enyhén szólva is nehéz feladat eldönteni, hogy mely táplálkozási termékeket válasszunk. A legtöbben a „próbáld meg és nézd meg” megközelítést alkalmazzák, ami költséges és időigényes folyamat lehet. De van egy sokkal jobb módja annak, hogy döntsön a számodra elérhető wellness lehetőség közül.
A ZYTO biokommunikációs vizsgálattal vagy bioscannal megtudhatja, hogy mely termékekkel van a leginkább koherens a szervezete, így kiküszöbölheti a találgatásokat és a szubjektivitást, amely a kiegészítők és egyéb személyes wellness termékek kiválasztásával jár.

A Testi-Érzelmi állapotmérés egy sor biokommunikációs alapelvre és koncepcióra támaszkodik, amelyek mélyebb betekintést és információkat nyújtanak a felhasználóknak az egészséggel és jóléttel kapcsolatos döntések meghozatalakor.

Érzelmi testi állapotmérés

GALVANIKUS BŐRREAKCIÓ

 A bioscan a galvanikus bőrreakcióra (GSR) támaszkodik – egy bevált technológia, amely méri a bőr elektromos vezetőképességének ingadozásait.
A GSR egyik ismert alkalmazása a hazugságdetektoros tesztelés.

ZYTO KÉZBÖLCSŐ

A ZYTO Hand Cradle méri a felhasználó galvanikus bőrreakcióját , és ezeket az adatokat közvetlenül a ZYTO szoftverhez küldi elemzés céljából. A GSR-adatokat korrelálják és összehasonlítják a szoftveradatbázis virtuális elemeivel.

VIRTUÁLIS TÉTELEK

Minden virtuális elem egy másik fizikai elemet képvisel. Minden alkalommal, amikor a szoftver bevezet egy virtuális elemet, a kézi bölcső leolvassa a megfelelő GSR-leolvasást. Minden új választ mérünk és nyomon követünk a GSR kiindulási értékéhez képest.
Biomarker stresszor Virtuális elemek

Egy tipikus ZYTO biosurvey a belső testrészeket és rendszereket képviselő digitális aláírások beolvasásával kezdődik, mint például:

Szervek, Csigolyák, Fogak, TCM Meridiánok

Egyéb stresszt okozó virtuális elemek

A stresszt okozó virtuális tárgyak egy részét képező biomarkereken kívül a Select és az Elite más, a testet befolyásoló digitális aláírásokat is képes keresni. A szoftver több ezer ilyen elemet tartalmaz különféle kategóriákban, többek között:

Nehéz fémek, Baktériumok, Paraziták, Vírusok, Elektromágneses mezők, Vegyszerek, Allergének, Életmód választások, élelmiszerek

BIOLÓGIAI KOHERENCIA

Miközben a GSR-adatokat az egyes virtuális elemekkel összehasonlítva követi, a ZYTO szoftver minden virtuális elemhez pozitív vagy negatív értéket rendel a koherencia-minták alapján. A pozitív értékek olyan virtuális tárgyakat jeleznek, amelyekkel a szervezet biológiailag koherens

PRIORIZÁLT VÁLASZOK

Könnyen olvasható jelentés készül, amely megjeleníti a nagyobb biológiai koherenciát eredményező virtuális elemek rangsorát. A jelentés ezután felhasználható arra, hogy segítséget nyújtson az egyéneknek, amikor döntéseket hoznak az általános egészség és jólét fenntartása érdekében. Ezt az egész folyamatot biokommunikációnak nevezzük.