fbpx

ThetaHealing konzultáció

Bevezető

A ThetaHealing konzultáció egy olyan folyamat, amely során a  segíthek neked megváltoztatni az életedben negatív hatással bíró gondolatokat, érzéseket és viselkedési mintákat. 

Hatékony lehet az élet különböző területein, például a párkapcsolatban, a munkahelyi problémák kezelésében, az egészséggel kapcsolatos kihívásokban és az életcél megtalálásában. A találkozó során megtanulhatod, hogyan hozd ki magadból a legjobbat, és hogyan változtasd meg az életedet a jobb irányba


Mik a folyamatai?

Egy alkalom általában egy órát vesz igénybe, de hosszabb vagy rövidebb idő is lehet, attól függően, hogy milyen témáról van szó és mennyi időre van szükséged.


Az első alkalom során általában beszélni fogok veled az életed különböző területeiről, hogy megérthessem, mi az, amiért segítséget szeretnél kérni. Ezután segíteni fogok neked elérni a theta-agy hullámot, amely egy mély nyugalmi állapot, és amelyben képes leszel tudatosan kommunikálni a tudatalattidból származó információkkal. (Te éber állapotban leszel végig)


Ezt követően átvizsgáljuk a negatív gondolatokat, érzéseket és viselkedési mintákat, amelyek hatással vannak az életedre. Ezután új, pozitív gondolatokat, érzéseket és viselkedési mintákat tanít neked, amelyek elősegítik a változást és a növekedést az életedben.


A ThetaHealing konzultáció során általában segítséget kapsz abban, hogy megértsd a saját érzéseidet és gondolataidat, és hogyan érj el pozitív változást az életedben. A konzultáció lehetőséget ad arra, hogy szembenézz azzal, ami akadályoz téged, és hogy megtaláld a módját, hogy átlépj ezeken a nehézségeken.

A konzultáció során minden egyes lépést megbeszéltek előre, és minden egyes változtatás előtt egyetértésre jutottok. Segítőkész és támogató leszek, és segítek neked a pozitív változások elérésében az életedben.


Milyen területeken dolgozhatunk?

A ThetaHealing konzultáció számos területen segíthet az életedben, például:

Párkapcsolati problémák: Ha nehézségeid vannak a párkapcsolatodban, vagy úgy érzed, hogy nem tudod kifejezni az érzéseidet, a ThetaHealing beszélgetés segíthet neked megérteni és megoldani ezeket a problémákat.

  • Munkahelyi kihívások: Ha stresszes vagy a munkahelyeden, vagy nehézségeid vannak a munkatársaiddal való kommunikációban, a ThetaHealing konzultáció segíthet neked hatékonyabbá tenni a munkádat és javítani a munkahelyi kapcsolataidat.
  • Egészségügyi problémák: Ha betegséggel vagy sérüléssel küzdesz, vagy egyszerűen csak egészséges életmódot szeretnél kialakítani, a ThetaHealing konzultáció segíthet neked megtalálni az egészséges életmódhoz vezető utat.
  • Életcél megtalálása: Ha bizonytalan vagy az életed irányát illetően, vagy nem tudod, hogy merre tartasz, a ThetaHealing konzultáció segíthet neked megtalálni az életed értelmét és azon dolgokat, amelyek valóban fontosak számodra.

Összességében a ThetaHealing konzultáció bármely olyan területen segíthet, ahol változást vagy támogatást szeretnél az életedben. A konzultáció során megtanulhatod, hogyan használd ki a saját belső erődet, és hogyan érj el valódi változást az életedben.

Orvosi képesítéssel nem rendelkezem. Az általam nyújtott szolgáltatások semmilyen esetben sem helyettesítik az orvosi ellátást.
Kiss LászlóThetaHealing instructor konzulens, önimsereti szakember

Ha kérdésed van, ne habozz, kérlek írd meg!

Amennyiben megadod a telefonos elérhetőségedet 48 órán belül megkereslek.
Elképzelhető, hogy a válasz levelem a SPAM fiókba érkezik, kérlek ellenőrizd majd.

Csodás élményeket kívánok!

Orvosi képesítéssel nem rendelkezem. Az általam nyújtott szolgáltatások semmilyen esetben sem helyettesítik az orvosi ellátást.