Menü Bezárás

ThetaHealing konzultáció

Bevezető

A ThetaHealing konzultáció egy olyan folyamat, amely során segíthetek neked abban, hogy megváltoztasd az életedet negatívan befolyásoló gondolataidat, érzéseidet és viselkedési mintáidat. Hatékony lehet az életed számos területén, például a párkapcsolatokban, a munkahelyi problémák kezelésében, az egészségi kihívásokban és az életcél megtalálásában. A találkozó során megtanulhatod, hogyan érheted el a maximumot önmagadból, és hogyan változtathatod meg az életedet a pozitív irányba.

Az előkészületek

A konzultáció kezdetén a ThetaHealing terapeuta és te együttműködve meghatározzátok a céljaidat és azokat a területeket, amelyeken szeretnél változást elérni az életedben.  Ez lehet például az önbizalom erősítése, az egészség javítása, a párkapcsolatok harmonizálása, vagy más terület, amelyen szeretnél változtatni.

Meditáció és elmélyülés

A konzulens segítségével egy kellemes meditáció, segítségéve elmerülhetsz a belső világodba, aminek segítségével, biztonságos környezetben, éber állapotban, könnyebben hozzáférsz a tudatalattidban rejlő gondolataid tárházához.

Hiedelmek azonosítása

Ebben a mély tudati állapotban a konzulens segít neked azonosítani azokat a negatív hiedelmeket és gondolatokat, amelyek korlátozzák az életedet és a céljaid elérését. Ezek lehetnek olyan hiedelmek, mint például „Nem vagyok elég jó” , „Nem vagyok képes a sikerre” vagy „Nem érdemlem meg a szeretetet” 

Hitrendszerek átalakítása

Amint azonosítottad ezeket a negatív hiedelmeket, a konzulens segít neked átalakítani ezeket pozitív és támogató gondolatokra. Ez az átalakítás azonnali és hatékony változást hozhat az érzéseidben és viselkedésedben. Ez az energetikai munka a TheteHealingben rejlő egyik legcsodálatosabb eszköz.

Érzelmek feldolgozása

A konzultáció során lehetőséged van feldolgozni és elengedni olyan mélyen ülő érzelmi sebeket és traumákat, amelyek befolyásolják az életedet. Így a megértések által a megbocsátása is be tud érkezni az életedbe, aminek hatására, könnyebb elengedni a múlt terheit.  Ezek a testre is kihatással vannak, így a fizikai jóllét, egészség is pozitív hatással tud megérkezni az életedbe.

Visszatérés a tudatosságba

A konzulens segítségével összegzitek a konzultáció alatt történt megéléseket a felmerülő kérdéseket élményeket és az új energiákkal folyathatod az „új minőségi” életedet.

Kártyás vásárlás:

Online időpontfoglalás:

Kiss LászlóThetaHealing instructor konzulens, önimsereti szakember

Ha kérdésed van, ne habozz, kérlek írd meg!


Amennyiben megadod a telefonos elérhetőségedet 48 órán belül megkereslek.
Elképzelhető, hogy a válasz levelem a SPAM fiókba érkezik, kérlek ellenőrizd majd.

Csodás élményeket kívánok!


Fontos! Orvosi képesítéssel nem rendelkezem. Az általam nyújtott szolgáltatások semmilyen esetben sem helyettesítik az orvosi ellátást.