fbpx
Menü Bezárás

A MÉRÉSI EREDMÉNYEK BEMUTATÁSA


Mérőeszköz

Miért mérünk?

Csakúgy, mint egy repülésszimulátor, amely lehetővé teszi a pilóták számára, hogy meglássák, hogyan reagálhatnak a különböző helyzetekre, a ZYTO információt nyújt arról, hogy a szervezet hogyan reagál a különböző „helyzetekre” vagy ingerekre. Ezeket a jeleket a ZYTO szoftver segítségével állítják elő. Ezeket nevezzük virtuális elemeknek.

Néhány ilyen virtuális elem a következőket tartalmazhatja:

Vegyszerek
Vírusok
Táplálék-kiegészítők

A szervezet kevesebb mint egy másodperc alatt képes reagálni a virtuális elemre. A válaszokat összegyűjtik és jelentésekben jelenítik meg. Más tesztekkel és módszerekkel párosítva ezek a jelentések segítséget nyújtanak a wellness szakembereknek és ügyfeleiknek az egyéni wellness döntések meghozatalában.

Mit mérünk?

Amikor egy rendszer részei és darabjai egymással összhangban működnek, ezt koherenciának nevezzük. Minél nagyobb egy rendszer koherenciája, gyakran annál nagyobb a hatékonysága. Ennek az együttműködési jelnek vagy annak hiányának mérése megértheti, hogy mi növelheti vagy csökkentheti a hatékonyságot.

Ha a test energetikai koherenciája megnövekszik egy virtuális elem bevezetése után, az elem pozitív pontszámot kap. Ha a test energetikai koherenciája csökken, a tétel negatív pontszámot kap.

Hogyan mérjük?

Ahogy az orvos sztetoszkópot használ a gyermek légzésének meghallgatására, a ZYTO a test finom galvanikus bőrreakcióját „hallgatja” a ZYTO kézi bölcső segítségével. Ezen a kapcsolaton keresztül biokommunikáció jöhet létre.

A válaszok mérési folyamata, amikor a különböző virtuális elemeket bevezetik a törzsbe, a következő lépéseket tartalmazza.

1. Határozza meg a tartományt

Minden Testi és Érzelmi állapotmérésnél a szervezet 35 semleges digitális jelre adott válaszának mérésével kezdődik. A semleges ingerre adott medián válasz a test energetikai ingerre adott válaszának tartománya vagy paramétere általában. A tartomány létrehozása után a szoftver konkrét virtuális elemeket vezet be, és összehasonlítja a választ a tartományban beállított paraméterekkel.

2. Értékelje a Dinamikus alapvonalat

Tested energetikai állapota folyamatosan változik. Emiatt minden egyes inger bevezetése előtt mérjük a koherenciáját.

3. Stimulus küldése

A “Virtual Item” egy egyedi digitális kód, amely egy tényleges tárgyat – élelmiszert, terméket, szolgáltatást, szervet, testrendszert stb. – reprezentál. Csakúgy, mint a repülésszimulátor a való életben repülést utánozza, ezek az elemek olyan „helyzeteket”, amelyekre a szervezet reagálhat.

4. Mérje meg a választ

A teste által a virtuális elemre adott koherencia mértékét a galvanikus bőrreakció vagy a GSR méri.

5. Számítsa ki az eltérési arányt

A válasz és az alapvonal közötti különbség kiszámításra kerül. Az eredményül kapott számítás a dR vagy eltérési arány:

Pozitív dR számot rendelünk hozzá, ha a válasz koherensebb volt, mint az alapvonal, ami biológiai koherenciát jelez.

A kevésbé koherens válaszhoz negatív számot rendelünk, ami biológiai idegenkedést jelez.

A 0 dR azt jelenti, hogy a válasz megegyezett a kiindulási értékkel, ami semleges választ jelez.

6. Adatok ábrázolása

A válaszok különféle módokon rendezhetők és jeleníthetők meg, hogy összehasonlításokat és döntéseket hozhasson a szkennelés alatt és után. Ha többet szeretne megtudni arról, hogy milyen információk jelennek meg a szkennelés után, kattintson az alábbi gombra.