fbpx
Menü Bezárás

Egy life coaching (életvezetés) folyamat általában egyéni igényekhez igazodva szerveződik és időben eltérő lehet, de általában több ülésből áll. 

Az első konzultáció során az ügyféllel általában átvizsgáljuk az ügyfél jelenlegi élethelyzetét és céljait, valamint a problémákat és az akadályokat, amelyeket az ügyfél szeretne kezelni vagy áthidalni.
Ezután az ügyféllel együttműködve dolgozunk azon, hogy meghatározzuk az ügyfél céljait, és megtervezzük a teendőket, amelyekkel az ügyfél elérheti ezeket a célokat. 
Igyekszem támogató környezetet biztosít az ügyfélnek, segíteni neki kitűzni a célokat és meghatározni azokat a lépéseket, amelyeket megtehet annak érdekében, hogy elérje ezeket a célokat.
A folyamat során a különböző módszereket és eszközöket használunk, amelyek segítenek az ügyfélnek jobban megérteni önmagát és az életét. Ez lehet meditáció, vizualizáció, rendszerezés, időmenedzsment, kommunikációs tréning, önismereti feladatok vagy más technikák.
A life coaching folyamat alatt az ügyféllel együtt dolgozunk azon, hogy az ügyfél jobban megértse az életét, a motivációit és az erőforrásait, és megtalálják azokat a módokat, amelyekkel az ügyfél teljes mértékben ki tudja használni az életét. A life coaching folyamat általában azzal ér véget, hogy az ügyfél teljesíti a céljait és elégedett az elért eredményekkel.

A life coaching segíthet a kliensnek abban, hogy:

Megtalálja és elérje az életében a céljait: A life coaching segítségével a kliens képes megtalálni azokat a célokat, amelyek valóban fontosak az életében, és elérni azokat.

Növelje az önbizalmát:  A kliens növelheti az önbizalmát és az önbecsülését, ami segít abban, hogy magabiztosabbá váljon az életben.

Kezelje a stresszt:A kliens megtanulhatja, hogyan kezelje a stresszt az életében, és hogyan legyen nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb.

Találja meg az életében a harmóniát: Megtalálhatja az életében a harmóniát, és azonosíthatja azokat a területeket, ahol változásra van szükség.

Fejlessze a kommunikációs készségeit: Fejlesztheti a kommunikációs készségeit, ami segít abban, hogy jobb kapcsolatokat épíépítsen másokkal, és hatékonyabbá tegye a kommunikációját az élet minden területén. 


Összességében a life coaching segít a klienseknek abban, hogy az életükben boldogabbak és sikeresebbek legyenek.

Kiss LászlóThetaHealing instructor konzulens, önimsereti szakember

Ha kérdésed van, ne habozz, kérlek írd meg!

Amennyiben megadod a telefonos elérhetőségedet 48 órán belül megkereslek.
Elképzelhető, hogy a válasz levelem a SPAM fiókba érkezik, kérlek ellenőrizd majd.

Csodás élményeket kívánok!